Termòmetre Brexit

 • Descobreix en línia i en 15 minuts com pot afectar el Brexit la teva empresa

  La teva empresa treballa amb el Regne Unit? Vols saber com t'afectarà el Brexit? Et presentem el "Termòmetre BREXIT", una eina d'autodiagnòstic que et permetrà avaluar quin és el teu grau d'exposició i quins són els principals riscos que has d'esquivar. Registra't, completa l'enquesta i obtindràs un informe personalitzat amb els punts clau que has de tenir en compte i una comparativa amb altres empreses del teu sector i mida.

  I recorda que ACCIÓ t'ofereix altres serveis a la Finestreta BREXIT per a que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea passi de ser un risc i a convertir-se en una oportunitat!

  Instruccions d'autodiagnòstic

  1/ Emplena aquest formulari.

  2/ T'enviarem un correu electrònic amb un enllaç d'accés exclusiu per a la teva organització.

  3/ Quan finalitzis el qüestionari d'autodiagnòstic rebràs un informe amb l'avaluació.


  Atenció, perquè això és important:

   • Comprova que les dades facilitades durant el procés de registre són correctes, perquè un cop les hagis enviades no les podràs modificar.
   • Comprova sobretot que has introduït correctament una adreça vàlida de correu electrònic, perquè un cop fet el registre no la podràs modificar.
   • Si no reps el correu electrònic desprès d'haver-te registrat, confirma si la teva organització disposa de sistemes de filtrat antispam i afegeix brexit@correu.accio.gencat.cat als teus contactes.

  Més recomanacions al manual d'usuari:

  MANUAL_USUARI

 • Identificació de l'empresa

  *Camps obligatoris

  Dades del representant

  *Camps obligatoris

  Característiques

  *Camps obligatoris

  (%)
  (%)

  Dades econòmiques

  *Camps obligatoris

  Més participants (màxim 10)

  *Camps obligatoris

  Codi de seguretat

  *

  L'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (en endavant, ACCIÓ) tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, d'enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis, i d'enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats i serveis. ACCIÓ pot tractar les seves dades amb les finalitats esmentades perquè està obligada a atendre la seva sol·licitud i està expressament autoritzada per llei a remetre-li comunicacions sobre les seves activitats i serveis. En el cas que vostè participi a les nostres activitats, l'enviament d'enquestes de satisfacció sobre les mateixes està legitimat per la necessitat de millorar les activitats i serveis que oferim conforme a la nostra missió pública. Les dades personals podran ser comunicades a administracions públiques per al compliment de les nostres obligacions legals així com a proveïdors de serveis a ACCIÓ.

  Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a l'adreça postal del Passeig de Gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat. Les seves dades seran conservades mentre es mantingui la seva relació amb ACCIÓ i, un cop finalitzada aquesta, fins al transcurs dels terminis de prescripció legal aplicables i/o fins als terminis necessaris per tal de garantir el compliment de la missió d'interès públic de la nostra entitat. Per a més informació: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal.

  He llegit, entenc i accepto la Política de privacitat*.